Loading
Nov 20, 2015

Eerste Instagallery van Nederland

Foto

Op 20 november opende we in Amsterdam de allereerste Instagallery: een foto-expositie voor en door de Instagram community. Een maand lang werden de foto’s van bekende en minder bekende Instagrammers geëxposeerd in een gallery.

Voor de eerste editie is in samenwerking met de Instagram community @igers_amsterdam het thema blauw gekozen. Via de hastags #colorinstablue en#igagoesblue kwamen meer dan 700 inzendingen binnen, waaruit een jury 20 werken koos die het thema het beste vervulden. De werken werden een maand lang fysiek geëxposeerd bij design studio Dog & Pony in Amsterdam.

In het voorjaar van 2016 organiseren we de tweede editie van de Instagallery.

Screenshot 2016-02-16 17.28.42

De Instagallery is door Dutch Cowboys, Emerce, Fotoexpositie.nlMobile Rebels en socialmedia.nl niet onopgemerkt gebleven.

Op instagallery.nl vind je een overzicht van alle werken. 

Leave a comment