Loading
Nov 3, 2015

13 Creatieve profielpagina’s op Instagram

written by Arjan van de Steeg
Je profielpagina is een stuk belangrijker op Instagram dan bijvoorbeeld op Facebook. Maar liefst 23% van alle Instagramers checkt namelijk de profielpagina van andere gebruikers. Reden genoeg dus om te zorgen dat die pagina er goed uitziet. Belangrijkste tip: zorg dat het één geheel is door bijvoorbeeld kleur, compositie of stijl. Laat je inspireren door deze 13 creatieve en opvallende voorbeelden van profielpagina’s.

1. Malibu Rum vroeg Instagrammer Matt Crump om hun stream lekker tropisch te vullen.

 

image

2. Katia is een Russische kunstenares die maar twee kleuren in al haar foto’s gebruikt. Inmiddels wordt zij door allemaal grote fashion merken gevraagd om beeld voor ze te maken.

 

image

3. KLM gaat voor Hollands blauw en wit. Simpel en krachtig.

 

image

4. Sandro Giordano laat in iedere foto hetzelfde zien, maar dan wel in een andere setting.

 

image

5. In 3 foto’s iets vertellen doet Pantone Smoothies heel goed (en lekker!)

 

image

6. Nike Lab update heel consistent 3 afbeeldingen per keer om een product te promoten.

 

image

7. Ballantines maakte het eerste Instagram Magazine.

 

image

8. Reynolds Kitchens zorgt met The Endless Table dat je zin hebt om door te klikken (achter iedere afbeelding vind je het stap voor stap recept).

 

image

9. Voor dit profiel van Land Rover moet je je telefoon een slag draaien.

 

image

10. Suit Supply laat hun campagnebeeld op een gave manier zien! Jammer dat ze niet achter ieder foto iets meer uitleggen over bijvoorbeeld het detail wat je op dat moment ziet.

 

image

11. Rapper A$ap Rocky kondigde op Instagram zijn nieuwe album aan. Hij begon met het posten van meer dan 100 effen afbeeldingen, waardoor hij in no time meer dan 100.000 volgers verloor. Later werd pas duidelijk waar het om ging en kwam het toch nog allemaal goed. Tot de dag van vandaag houdt hij het vol om 3 afbeeldingen per keer te posten.

 

image

12. Weijiang uit Singapore maakt van zijn feed een groot kunstwerk.

 

image

13. En als uitsmijter nog een voorbeeld van Mercedes, met een account waarmee je via tags je eigen Mercedes samen kon stellen.

 

image

Dit artikel verscheen eerder op De Beste Social Media.

 

Terug naar overzicht